|
 
   
top biography etc. career, clips theater, film photos of me get in contact
 
 

Mirë se vini

në web-faqen e gazetarit dhe aktorit Albert Bisaku.

Lindur dhe rritur në zemër të Ballkanit, në Kosovë, shkolluar në Gjermani, i sprovuar me sukses në gjithë Evropën: Albert Bisaku është një gazetar profesionist me eksperiencë ndërkombëtare, multikulturore në masmedia.
Në këtë dhe faqet e tjera në vijim, mund ta njiheni atë për së afërmi.

Ju faleminderit për interesimin tuaj!

+++

Albert Bisaku
në KB të Futbollit si gazetar i akredituar

+++